Domina danmark yoni massage hvordan

domina danmark yoni massage hvordan

Massagen af Yoni har intet med friktions-sex at gøre. Yoni og LIngam er for mange mennesker forbundet med både skam og skyld kamufleret som blufærdighed eller følelsen af noget forbudt, eller sågar urent. Både undervejs og i forbindelse med at der inviteres til en decideret Yoni eller Lingammassage. Du kan ogs? trygt udtrykke hvis du f?ler lyst eller nydelse i massagen du vil opleve at mass?ren stadig bliver ved med at vaere centreret i kaerligheden og i samme smukke og opl?ftede energi, og at han eller hun stadig. Hvad mon det betyder? Sanse Yoni på en ny måde. Her forsvinder alle projekter.

Vi søger vores midte dvs. Endelig er det ogs? vigtigt at forst? at der ikke er et m?l med tantramassagen, og det betyder at der ikke er en forventning om at du skal opleve orgasme, lige s? vel som der. Her er et nøgleord: Langsomhed! Krop møder krop, og inviterer ind i at sanse. Her kommer erektionen igennem, at der sanses, at der sanses, at der sanses.at der sanses. Vi gemmer den væk, fortrænger den, og lukker af for den lyst, som er så essentiel for vores livsglæde og -kraft. Erektion, forudsætningen er selvfølgelig også en erektion. Et menneske som lever fuldt i sin lyst, og oplever sig selv som fuldstændigt seksuelt tilfredsstillet, vil ikke kunne styres af nogen som helst myndighed. Kan en sådan komme på kommando?

Det giver næsten sig selv at Shiva her, skal være bevidst i sin Lingam, og ikke på nogen måde søge sin udløsning endsige orgasme. En invitation der, som alt i mødet, kan siges både ja tak eller nej tak til. Massagen foregår med stor opmærksomhed, kærlighed og indføling, og gives kun såfremt den, der modtager massagen, ønsker det. Hvis du kan hensætte et menneske i skyldfølelse, vil du have magten over det. Dette sker meget langsomt.

Alle dine følelser er velkomne og der er ingen af dem, der er mere eller mindre velkomne end andre. (Valid for one year from the day of purchase). Du kan også opleve at gå direkte fra en følelse af tristhed og over til dyb nydelse i massagen, eller fra en følelse af skam til frihed hvis du lader dine følelser udfolde sig frit i dig, uden at prøve at undertrykke noget. En tantra-massage fungerer som et møde, hvor hele kroppen æres og berøres uden undtagelse. Sagt på en anden måde: Shakti omslutter Shiva med sin Yoni. I beskrivelsen her, bliver DET meget mere vigtigt for manden end at have en ambition om at være seksuel kontinent. 3, du kan læse mere om her: Yonimassage med Lingam, måske er det noget for dig at uddanne dig i tantramassage? Man trænger ikke ind i et tempel.

Hvad nu hvis den samme kysser dig på halsen? Bevidst i sin Lingam? Når berøring gives betydning, i tantra bliver det meget spændende at iagttage, hvor hurtigt vi lægger betydning ind i en bestemt kropskontakt. Det inviterer til at sanse på forskellig måde det er forskellen. Templer inviteres man ind. Kroppen æres og berøres uden undtagelse. Er der dele af den, som du omslutter med blufærdighed? Også her dukker den konditionerede fortælling op: At kysse nogen, betyder noget særligt! En Tantra-massage vil på den baggrund derfor også kunne indeholde henholdsvis en særlig Yoni- eller Lingam-massage. Tantrikeren hverken søger eller får orgasme eller udløsning.

Får det nu en særlig betydning? Er ikke hver eneste cm af din krop naturlig som den er? Princippet er det samme med nogle krøller på, og det må blive en senere artikel til del. Under massagen vil du igen blive spurgt, både før massagen omkring din Yoni og før massage i din Yoni. Med ambition har det intet at gøre.

..

Du vil blive spurgt også under massagen, om det skal høre med. En bevidsthed som intet har med kontrol at gøre, eller med at aflede sine tanker, men med at have fuldstændigt kontakt til sig selv til alle dele af kroppen i fuld sansende opmærksomhed og bevægelse. Det kræver hos Shiva stor smidighed og bevægelighed, samt et godt kendskab til, hvordan en krop (Shakti) kan inviteres og ledes. Så langsomt, at det er Shakti, der åbner sig, og ikke Shiva som maser sig ind. Vores erfaring og den tantriske lære siger os at det er vigtigt for en kvindes forståelse af den hun virkelig er at hun ikke holder noget tilbage hverken tristhed, vrede, sorg, lyst, nydelse, ekstatiske følelser eller ren livsglæde.

Du vil mærke, at du hænger sammen. En gang imellem bygger vi nærmest et panser op omkring vores rod. Yoni og Lingam er lige så naturlige  dele af os som vores ører, arme og ben. Erfaringer opløses, at omslutte en bevidst Lingam med sin Yoni, kan virke voldsomt transcenderende. I gamle  Tantriske tekster repræsenterer Yonien Shakti og Devi: Det skabende princip, der gennemtrænger hele universet.

Yoni kan oversættes til det hellige tempel, kilden, den guddommelige vej, Skabelsen. Også denne del fungerer som en invitation til at gå på opdagelse i sig selv mærke og sanse hinsides noget projekt. I tantra ophører det frække og erstattes af kontakt til lyst. Kvinden ses som et tempel, og man trænger ikke ind i et tempel. Krop møder krop, hvor mange forskellige typer massager fungerer på den måde, at der er en som masserer med sine hænder, og en som ligger og tager passivt imod, finder der i tantra-massagen et møde sted imellem to mennesker. Er der forskel på om du mærker en hånd møde din hånd, et bryst, en yoni, eller en lingam møde din hånd? I tantra trænger manden ikke ind i kvinden hverken med sine fingre eller med Lingam.

I en Tantramassage vil du opleve, at din Yoni eller Lingam bliver æret på samme hengivende måde som resten af din krop. Er du kvinde, vil massagen af din Yoni kunne foregå både med hænderne eller evt. Ordet Yoni kommer fra Sanskrit og er, som vi i vesten udtrykker det, betegnelsen for de kvindelige kønsorganer. Prøv næste gang at se på det uden at give det nogen betydning overhovedet! Du kan læse mere om, yonimassage med Lingam her, nogle tags: #Tantramassage i Århus, #Tantramassage i Jylland, #Tantra Århus, #Tantra Jylland, #Tantra Danmark, Yoni og Lingam massage. Hvad så med massage af Lingam MED Yoni? Prøv at rette opmærksomheden ned i din krop!

Ja vi lærer at identificere os med det, som vi tænker. I Tantra ophøjes og æres denne kvindelige kraft. Shiva-Shakti men også.eks. Vi gøres til hoveder og hjerner. Hvor andre dele af kroppen gives rum, opstår berøring hinsides formål og mål. Shiva inviterer Shakti til at sanse sin yoni på en ny måde. Tantra Temple Discount Card, buy our Discount card Pay DKK 10,000, and get an DKK 11,000 value card, to be used on all temple products.

Vi lærer allerede fra barnsben af, at det som tæller, ligger imellem ørene. . Kontakt til Yoni og Lingam integreres. Og igen begynder intellektet at spille sin sang. Massage af Yoni med Lingam, er det manden som masserer eller bedre beskrevet: Leder mødet, vil en del af yonimassagen kunne foregå MED Lingam (med kondom, med mindre det sker i privat regi og i enighed om, at det skal være uden). Arbejder med bevægelsen imellem de poler, som vi ser. Som i alt det andet, må Shiva kunne sanse sig selv, dvs berøringen af Yoni imod hver eneste del af sin Lingam. Er det, som han kender: at rive den af, giver det ingen mening.

Male sex massage barbie vesterbro

Hvad mon det er for en historie, som er blevet automatiseret der? De fleste religioner forbinder sex, seksualitet og lyst med skam og skyld. Grunden hertil forekommer indlysende. Hvis det synes harmonisk (og ikke nødvendigvis i forbindelse med den første massage vil du også kunne få tilbudt en Yoni-massage med Lingam (naturligvis med kondom). En tantrisk Yoni- eller Lingam massage har virket ganske forvandlende i mange mennesker liv. Samtidig forbindes de igennem massagen til hele kroppen. Ingen steder er mere frække end andre endsige tabubelagte eller forbundet med moral. Yoni/Lingam masseres da med brug af forskellige greb, bevægelser og blide berøringer. Med baggrund i at religionerne og derigennem vores kultur, har villet undertvinge seksualiteten, er der også sket en bevægelse opad i vores opmærksomhed.

De mest tydelige poler er måske: Det maskuline og det feminine princip dvs. Uanset hvor meget lyst og nydelse, du udtrykker og føler, kan du være tryg ved at massagen ikke pludselig udvikler sig til samleje og også ved at du er velkommen med alt hvad du er og føler. Vores erfaring er at kvinder reagerer meget forskelligt under massagerne, og også at den samme kvinde kan opleve mange forskellige reaktioner og følelser, både under samme massage og fra gang til gang. Den mandlige modpart kaldes for Lingam. Dette sker ikke uden at der udtrykkeligt er blevet spurgt herom, eller udvekslet et på forhånd aftalt nonverbalt og tydeligt signal fra begge sider. Tilsammen repræsenterer de to i enheden Det potentielle rum og den aktive tid, hvorfra alt liv udgår. Massage af Yoni og Lingam kan således ske i et møde med hænder, eller med en hvilken som helst anden kropsdel. I den tantra som formidles hos Mahamudrainstituttet vil kontakt med Yoni og Lingam således også være fuldstændigt integreret i mødet. Du er i vores øjne lige som du skal være, med alle de oplevelser du måtte have undervejs. Alle dele af kroppen opfattes med samme naturlighed.

Hvad der derudover tillægges berøringen sker imellem dine ører, og deroppe sanser vi ingenting. Det afhænger udelukkende af den, som leder mødet og igen, om der siges nej. Eller udtrykker kysset blot en anden invitation til at sanse hud imod hud? Mange mænd bruger en fantasi om det frække til at erigere sig med. Er der skam i spil? Her kommer Yogaen til gavn.

Og netop denne fuldstændigt åbne mulighed og invitation til at sige Nej og Ja, gør at det bliver trygt at bevæge sig ind i dette møde. Og formen gør det ikke alene, ligesom det at nogen har en hånd, heller ikke betyder at det er rart, at blive masseret af vedkommendes hånd. Flere har efter en massage forundret udbrudt, at de pludselig har kunnet mærke at være blevet hele. I Tantra søger vi at bringe harmoni i kroppen igen. Vores rod og krone kan vi iagttage som poler Vejen derimellem går igennem vores navle og hjerte. Der vil alle erfaringer og historier kunne opløses i. Vores brug af hænderne, forbindes automatisk med at skulle ordne noget. Et møde som indbefatter kontakt med alle dele af kroppen. We do however accept cash payments in any major currencies, including EUR, USD, GBP, NOK, SEK.

Thai massage anmeldelser jylland thai bordel københavn

Er huden på læberne mere fræk eller indbydende end huden på hånden? En Lingam er alene i kraft af sin naturlige form bedre egnet til en yonimassage end fingre/hånden er det. Hvis et menneske af modsatte køn, lægger sin hånd på dit lår, vil du sikkert helt uvilkårligt tænke: Hvad er han/hun ude på? Lingam er som skabt til Yonimassage. Yoni og Lingam kan gemme på mange følelser. . Jo mere opmærksomt, bevidst og i kontakt til kærlighed og lyst Shiva kan berøre sin Lingam i mødet med Shaktis Yoni, jo stærkere er invitationen til at Shakti sanser sig. Hvor du i de fleste andre massager må opleve at blive delt, ved at massøren springer over dine intime områder, så gøres der i tantra-massagen ikke forskel på nogle dele af kroppen. LIngam forståes som Shiva-Lingam eller den lysende free fetish dating kamasutra sex stav, det kreative princip og ses som et symbol for Shivas natur, der er uden begyndelse og ende. All prices listed are in Danish kroner, DKK.

Nøgne kvinder over 40 massage escort fredericia

Gratis sex date massageuddannelse

Eksemplerne tjener til at beskrive, hvordan en tantramassage meget hurtigt kan synliggøre i hvor høj grad vi begrænser os selv igennem alle mulige normer, moralsætninger og historier. Berøringen rummer at der sanses, intet andet. Dette kræver at Shiva, kan lede både sig selv og Shakti ind i bevægelse, der både omfatter Lingam og Yoni, og at begges kroppe drejes og forskydes, mødes og danser. For at det skal fungere, må Shiva (gen)opdage sanseligheden i sin Lingam, så den bliver så følsom, at mødet med Yoni eskorte københavn københavn tantra massage bliver til kærtegn, hinsides enhver form for brug. Altså: At have opmærksomhed og følsomhed i sin Lingam.